Pentru dumneavoastră,
împreună cu partenerul nostru Primera Technology Europe,
am pregătit multe surprize și un stand primitorAplicatorul de etichete pe suprafețe plane AP550e va fi și el
prezent la ALL-PACK 2014

 

Răspundem „Prezent!” la ALL-PACK 2014

16 octombrie 2014

Și anul acesta, departamentul nostru pentru echipamente și servicii de imprimare a etichetelor color va fi prezent la ALL-PACK, expoziția internațională pentru ambalaje, materiale, mașini și echipamente specifice, care va fi organizată în perioada 29 octombrie - 2 noiembrie 2014 la Romexpo.
 
Vă așteptăm la standul B08 cu echipamente de ultimă generație pentru imprimarea și aplicarea etichetelor color în rolă, produse de companiile Primera Technology Europe, Trojanlabel sau Epson, cu mostre de etichete imprimate pe diverse tipuri de material (polyester alb, polyester transparent, polyester mat, argintiu etc.), dar și cu materiale de prezentare a echipamentelor de printing digital al etichetelor pe care le punem la dispoziția producătorilor.
 
Amplasarea standului: Pavilion A, Nivel 0.00, Sector B, Stand B08
Adresă ALL-PACK: Romexpo (Pavilionului Central), Bulevardul Mărăști, nr. 65-67, 
Căsuța poștală 32-3, București

ALL-PACK este un eveniment cu tradiție, care de 16 ani oferă companiilor care activează în industria de ambalaje o platformă eficientă de networking, informare și prezentare a noutăților și a produselor, fiind esențial pentru a fi la curent cu noutățile industriei înregistrate pe plan national și international. În cadrul fiecărei ediții ALL-PACK, cele mai importante companii de pe piața din România și din străinătate expun produse și tehnologii de ultimă oră, materiale, mașini și alte echipamente specifice domeniului.

Vizitatorii au ocazia să descopere inovațiile în domeniul ambalajelor, să achiziționeze produse și servicii la prețuri avantajoase, să negocieze direct cu furnizorii și să încheie contracte importante.